Despre noi

Am completat sute de formulare postale. Ne-am exersat abilitatile caligrafice de nenumarate ori. Am pierdut timp si energie stand la ghisee doar pentru a cere documentele ce trebuie completate. Am pierdut si mai mult timp stand apoi a doua oara la cozi pentru a trimite produsele noastre prin Posta, dupa ce am completat formularele, buletinele de expeditie, mandatele sau borderourile respective.

Ne-am propus sa dezvoltam o aplicatie care ne va usura munca. Scopul nostru este sa oferim clientilor un mod simplu si usor de a completa formularele, buletinele de expeditie, mandatele si borderourile postale. Ca si antreprenor, te poti concentra mai mult pe lucrurile esentiale din compania ta, pe procesul de vanzare si mai putin pe partea logistica de trimitere a comenzilor prin Posta.

Ne dorim sa simplificam relatia ta cu Posta Romana.  Vrem sa demonstram ca exista posibilitatea sa economisiti timp, energie si bani utilizant aplicatia noastra. Credem ca resursele tale sunt importante si trebuie utilizate in mod prioritar.  Acesta este motivul pentru care aplicatia noastra este o alternativa eficienta la ceea ce era pana acum o munca de rutina.