FAQ

Q.  De ce as folosi Formulare-postale.ro?
A.  Formulare-postale.ro este o aplicatie simpla si intuitiva. Folosind Formulare-postale.ro poti completa automat un numar nelimitat de formulare, mandate si borderouri postale. Vei economisi timp si energie iar procesul de trimitere a scrisorilor, coletelor sau pachetelor prin Posta se va inbunatati considerabil.

Q.  Cum sunt protejate datele introduse in aplicatie?

A.  Toate datele personale si toate informatiile introduse in aplicatie sunt protejate si confidentiale conform Termeni si Conditii.

Q.  Mi-am facut cont insa nu mi-a ajuns emailul de activare.

A.  In functie de ce client de email folosesti, emailul de activare poate ajunge mai devreme sau mai tarziu. Sa verifici si folderul de SPAM, uneori emailurile ajung si acolo. Adauga adresa noastra de email [contact(at)formulare-postale.ro] in lista ta de contacte pentru a te asigura ca vei primi toate emailurile si noutatile de la noi.

Q.  Sunt acceptate formularele postale printate prin aplicatie de Posta Romana?

A.  Da, am dezvoltat aceasta aplicatie din dorinta de a ne simplifica munca. Avem deja o baza de date de clienti ca merg zilnic si saptamanal la Posta cu formularele, mandatele si borderourile generate prin noi.

Q.  Cat costa aceasta aplicatie?
A. Avem doua planuri tarifare pentru tine. Te rugam sa accesezi pagina de Planuri si Preturi pentru a alege planul tarifar care ti se potriveste mai bine.

Q.  Cum va pot contacta?
A.  Acceseaza pagina de Contact pentru a ne trimite un mesaj. Suntem deschisi la sugestii, critici si oportunitati asa ca scrie-ne.